Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

Restauratie Landgoed

Na jaren van voorbereidingen is het dan zover: we gaan beginnen met de 1e fase van het restauratieplan van het landgoed. De klus is in twee fases verdeeld: eerst wordt het voorplein aangepakt. Dat duurt ongeveer 3 weken. Daarna komt de kasteellaan van de Helzepoort tot de draai naar het kasteel tegenover de Bloemenhofpoort aan de beurt. Helaas wordt het laatste stukje laan van de Mierlosewegpoort tot de draai bij de bloemenhofpoort later aangepakt.
We hopen dat we volgend jaar kunnen beginnen met de 2e fase. Daarin zullen de paden in het park worden hersteld, bomen worden gekapt en nieuwe bomen worden aangeplant. In de bijlage een kaartje van het voorplein. Dan heb je een idee hoe mooi het gaat worden.

49 Afbeeldingen

Bodemdiertjes zoeken

35 Afbeeldingen

Bierfestival

76 Afbeeldingen

WarWheels

WarWheels organiseert het kamp om de bevrijding van Geldrop-Mierlo te herdenken op 19 en 20 september 1944.,, Heel anders dan een hedendaags legerkamp ziet de bivak uit de Tweede Wereldoorlog er niet uit”, aldus Thomas Schouten secretaris van WarWheels. Zie WarWheels in het ED

58 Afbeeldingen1 video

Koekeloere - Struindag

Lekker actief de natuur onderzoeken, een speurtocht lopen, dierendag vieren bij de kinderboerderij, insectenhotels maken en nog meer activiteiten zijn er in het kasteelpark op 2 oktober, van 13 tot 16 uur. Kinderen van 2 tot 12 jaar mogen meedoen. Het hele kasteelpark én de scouting zijn betrokken bij de struindag. De entree is gratis.

134 Afbeeldingen