01_Winkelcentrum

WoonInc schrijft:

Winkelcentrum De Wielewaal
Winkelcentrum De Wielewaal in Geldrop staat bijna leeg in het kader van verkoop. Voor de veiligheid zijn alle ramen en deuren afgesloten met houten platen. Inmiddels ogen de dichtgetimmerde ramen en deuren van het winkelcentrum vriendelijk en kleurrijk. Dit is het resultaat van een mooie invulling van een stageopdracht van het Strabrecht College, met als doel een verbetering van de woonomgeving. Een positieve ontwikkeling voor omwonenden.

Aan onze oproep – eerder dit jaar – om ideeën aan te dragen om de leefbaarheid rondom De Wielewaal te verbeteren, heeft een aantal omwonenden gehoor gegeven. Een kunstwerk van graffiti kwam vaak als idee naar voren. Hoe mooi kan het zijn dat het Strabrecht College op zoek was naar een stage-invulling in het kader van een internationale uitwisseling met een Portugese school en meteen dacht aan het opvrolijken van De Wielewaal. Dit sloot perfect op elkaar aan!

In overleg met de gemeente en Wooninc. maakten de scholieren van de Geldropse middelbare school, samen met kunstenaar Emil van der Wijst, een ontwerp voor een muurschildering. Vervolgens brachten zij samen de muurschildering aan op De Wielewaal. Wooninc. heeft haar steentje bijgedragen aan dit project door het beschikbaar stellen van budget, het gebouw en het verzorgen van een lunch in de ontmoetingsruimte van Magdalenahof; een woongebouw voor senioren van Wooninc. dat tegenover De Wielewaal ligt.

Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

IMG_5029.jpg
IMG_5030.jpg
IMG_5031.jpg
IMG_5032.jpg
IMG_5033.jpg
IMG_5034.jpg
IMG_5035.jpg
IMG_5036.jpg
IMG_5037.jpg
IMG_5038.jpg
IMG_5039.jpg
IMG_5041.jpg
IMG_5042.jpg
IMG_5043.jpg
IMG_5044.jpg
IMG_5545.jpg
IMG_5546.jpg
IMG_5547.jpg
IMG_5548.jpg
IMG_5549.jpg