2003

Een korte, maar hevige windhoos heeft vanmiddag in het centrum van Geldrop schade veroorzaakt. In totaal zijn vijf mensen in het ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen.In Geldrop stortte op de plaatselijke voorjaarskermis een attractie met botsauto's in. Volgens een politiewoordvoerder raakten daarbij twee mensen lichtgewond. Van een pand waaide het hele dak af en het Geldropse gemeentehuis verloor een kwart van haar dakpannen. Ook waaide er veel bomen om in de tuin van het raadhuis. Door rondvliegende takken en dakpannen raakten nog drie mensen gewond.

Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

Geldrop Centrum 2003

Klik op één van de onderstaande foto-series om de foto's te bekijken.

Wervelwind

Een korte, maar hevige windhoos heeft vanmiddag in het centrum van Geldrop schade veroorzaakt. In totaal zijn vijf mensen in het ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen. In Geldrop stortte op de plaatselijke voorjaarskermis een attractie met botsauto's in. Volgens een politiewoordvoerder raakten daarbij twee mensen lichtgewond. Van een pand waaide het hele dak af en het Geldropse gemeentehuis verloor een kwart van haar dakpannen. Ook waaide er veel bomen om in de tuin van het raadhuis. Door rondvliegende takken en dakpannen raakten nog drie mensen gewond.

16 Afbeeldingen