2020

Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

Geldrop Centrum 2020

Klik op één van de onderstaande foto-series om de foto's te bekijken.

Bouw Plan Rabobank

Overzicht van de bouw van de appartementen en de winkels in het oude Rabobank gebouw aan de Korte Kerkstraat.

22 Afbeeldingen

Sloop Kersenhof 1

Voor het plan Kersenhof worden de huidige panden aan de Nieuwendijk gesloopt.

28 Afbeeldingen

Renovatie Heuvel 1

Nadat in de voorgaande jaren de Korte Kerkstraat is gerenoveerd wordt in dezelfde opzet nu ook de Heuvel gerenoveerd. De straat krijgt een andere bestrating wordt gezelliger ingericht.

50 Afbeeldingen

De Terrassen zijn weer open

De terrassen zijn sinds 1 week weer open. En meteen ziet het Horecaplein er weer veel gezelliger uit.

17 Afbeeldingen

Renovatie Peijnenburgweg

De gemeente Geldrop-Mierlo gaat de Mierloseweg, vanaf de brug over de Kleine Dommel tot aan de Van der Puttstraat, en de Peijnenburgweg tot de Bleekvelden reconstrueren. Door de reconstructie wordt het kruispunt met de Mierloseweg ruimer en worden alle verkeerslichtinstallaties vervangen.

88 Afbeeldingen

Renovatie Heuvel 2

Op maandag 14 september wordt er gestart met de aanpassingen van de weg Heuvel (naast het “horecaplein”). De aanpassingen betreffen het vervangen van de klinkers en de trottoirkolken. De hardstenen opsluitbanden worden omgedraaid waardoor het hoogteverschil tussen rijbaan en trottoir verdwijnt. De werkzaamheden duren naar verwachting 8 weken tot en met vrijdag 6 november 2020. Om de parkeerplaats Heuvel bereikbaar te houden worden de werkzaamheden in 2 fases uitgevoerd.

57 Afbeeldingen

Sloop Kersenhof

Gedurende de laatste dagen van 2020 is begonnen met de sloop van de woningen tegenover de kerk.

9 Afbeeldingen

Wintersfeer

Dit jaar geen Wintersfeer met de gezellige schaatsbaan vanwege Covid-19 maar een fraai aangekleed en verlicht centrum. Hopelijk is er volgend jaar weer een schaatsbaan en de gebruikelijke gezelligheid. 

62 Afbeeldingen