Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

Voorbereiding Opening Aldi

De Geldropse supermarkt-stoelendans zit er in 2022 bijna op: inwoners van Braakhuizen-Noord hebben hun nieuwe Lidl, de Coevering krijgt een nieuwe Aldi.

57 Afbeeldingen

Algemeen

1 Afbeelding

Opening Padelbanen De Mast

Zaterdag 8 oktober 14:00 officiele opening padelbanen bij De Mast. De burgemeester en de wethouder komen de banen openen. Hierna zal de burgemeester en wethouder een kort wedstrijdje spelen tegen de voorzitter van de Mast en de voorzitter van de padelcommissie. Daarna zal een demo-wedstrijd worden gespeeld met een aantal professionele padelspelers. Ondertussen worden de aanwezigen voorzien van borrelhapjes.

Dit belooft een mooi spektakel te worden!

68 Afbeeldingen

NachtVanDeNacht

36 Afbeeldingen

IJspret

24 Afbeeldingen