Nieuwbouw Strabrecht College 2018 - 2021

Terwijl de plannen voor de nieuwbouw vorm begonnen te krijgen mochten we met de camera het bestaande gebouw van binnen en buiten op de foto zetten.

Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

Bouw 2022

14 Afbeeldingen

Kijkje in het oude Strabrecht College

Een ruime foto-serie van het oude gebouw van het Strabrecht College.

245 Afbeeldingen

Nieuwbouw 2019

43 Afbeeldingen

Nieuwbouw 2020

41 Afbeeldingen

Sloop Westvleugel 2020

Het schoolgebouw aan de Geldropse Dwarsstraat, oorspronkelijk voor de mavo-afdeling van het Strabrecht-College, wordt toch gesloopt. Eerder zou het gebouw overgenomen worden door Eenbes die hier een nieuw onderkomen zou kunnen krijgen voor de verouderde Van der Puttschool. Nu dit niet door gaat rest alleen nog maar de sloop van de voormalige Sancta Maria Mavo. Op deze plek komen de sportvelden bij de nieuwbouw van het Strabrecht College.

59 Afbeeldingen

Sloop 2021

116 Afbeeldingen