2021

Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

Sloop Kersenhof

Voor het plan Kersenhof worden de huidige panden aan de Nieuwendijk gesloopt.

79 Afbeeldingen

02_Covid-19 Lockdown

De eerste week van 2021 en Nederland zit in een Covid-19 lockdown. Alleen de essentiele winkels zijn open, het centrum vrij leeg omdat veel winkels en restaurants gedwongen gesloten zijn. Veel gaat tegenwoordig on-line. Maaltijden, koffie en zelfs soep mag alleen afgehaald worden. Je mag spullen voor reparatie brengen maar nergens gezellig winkelen. Alleen rondom de supermarkten is het nog druk. Een rondje Centrum met de camera.

64 Afbeeldingen

03_RenovatieHeuvel

Maandag 1 februari 2021 wordt er gestart met de herinrichting van deelplan 2B van de Heuvel. Dit plan maakt deel uit van het centrumplan Geldrop waarin er samen met alle betrokken partijen gewerkt wordt aan een vitaal, compact en gastvrij centrum. Om de overlast te beperken worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. 

156 Afbeeldingen

Sinterklaas Intocht

138 Afbeeldingen