Galerie De Ruimte - Geldrop

Galerie De Ruimte presenteert op 250 m2 een grote, zeer verrassende, veelzijdige en wisselende kunstcollectie van gerenommeerde kunstenaars. Een prachtige, zorgvuldig samengestelde collectie voor jong en oud, voor elke beurs, in een sfeervolle ambiance ……nét even wat anders.​

Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Galerie De Ruimte in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

2014

In 2014 liepen we toevallig met de camera in de hand Galerie de Ruimte in en maakte we de eerste foto van een hele lange serie.

2015

In 2016 ging Galerie De Ruimte over van Elly Fekkes naar Sigrid Rhemrev. In deze foto-serie is het bezoek van oud premier Dries van Acht te zien.

2016

In 2016 laat Galerie De Ruimte genieten van verschillende Expo's. Ook mochten we geniete van een gezellige Kunstspoor en de modeshow van Agnes van Dijk.

2017

In 2017 laat Galerie De Ruimte je genieten van verschillende Expo's. Ook is er een leuke serie van Kunst en Culinair en de workshop Paintbrush. In december zou De Ruimte dicht gaan, maar gelukkig was daar een plotse doorstart.

2018

In 2018 laten Galerie De Ruimte en Kubra je genieten van verschillende Expo's. Ook is er een leuke serie van Kunst en Curiosa.

2019

In 2019 laat Galerie De Ruimte je genieten van Expo #25 t/m Expo #29. Dit samen met een aantal exposities van Kubra, Mode Capriole, Dabida Doll Art Exhibition, en een expositie van KunstKring.

2020

2020 brengt ons Expo #30, en dan even niets door de Covid-19 crisis. Maar gelukkig ging alles weer verder met #BARVP, Summer Art Show 2020, Expo #32 en Expo #33. Helaas met minder spetterende vernissages, minder bezoekers op het zelfde moment en zelfs mondkapje.