Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Galerie De Ruimte in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

KunstXpositie #Diversity

KunstXpositie #Art-Xpressief: Gedurende 3 weken is het podium voor Art-Xpressief. Een kunstcollectief met 9 enthousiaste en actieve semi-professionele kunstenaars uit Nederland en België.Objecten uit verschillende kunstdisciplines zoals de schilderkunst, beeldhouwkunst, glaskunst, papierkunst, keramiek en fotografie worden tentoongesteld. Hun uitingsvorm ligt in de hele range van realistisch tot abstract. Experiment en fantasie zijn een leidraad. Het doel is iets unieks te creëren om ideeën, gedachten en gevoelens te uiten.

Ze hebben elkaar via internet leren kennen. De grote gemeenschappelijke deler in hun werk is hun passie, die ze graag met de kijker delen. Dé reden waarom deze groep overal in Nederland en België exposeert. Kom je gauw eens langs?

KunstXpositie #Art-Xpressief

KunstXpositie #Diversity: Professie en diversiteit maakt de expositie voor een ieder interessant. Loop eens binnen en kijk en oordeel zelf. Direct bij binnenkomst in de galerie is de goede sfeer voelbaar. Een ieder is verrast over de veelzijdigheid en artistieke vormgeving van de kunstobjecten van het, uit 9 kunstenaars bestaande, kunstcollectief Diversity.

Sinds de start van collectief in 2017 is er een hechte band ontstaan door de kunst. Met veel passie, gedrevenheid, wederzijdse inspiratie, gezamenlijke projecten en niet in de laatste plaats veel gezelligheid kun je Diversity verder bestempelen als zeer dynamisch.

KunstXpositie #Weer-zien

KunstXpositie ‘#Weer-zien in de Ruimte’, door Kunstkring Geldrop-Mierlo, is een kunstspektakel met kunstwerken van maar liefst 24 kunstenaars uit de eigen gemeente en directe omgeving.
Sinds 2000 is het kunstcollectief actief. Onderlinge stimulans laat de creativiteit (bijna) grenzeloos zijn. De exposities worden waanzinnig goed bezocht met een record van ruim 1000 bezoekers in 4 weken in 2019 in Galerie De Ruimte.
Gaan ze dat evenaren? Wij nodigen jullie van harte uit om te komen genieten van deze spraakmakende expositie!

KunstXpositie #35

5 Sterren voor de hoog artistieke vormgevingen van inspiraties, dan weer realistisch, dan weer op meer geabstraheerde wijze, met verschillende technieken. Met een muzikale omlijsting van De Mellowtones.

KunstXpositie#36

Maar liefst 9 renommeerde Nederlandse en Belgische kunstenaars hebben hun kunstwerken in consignatie gegeven voor de 36ste expositie in Galerie De Ruimte.
Schilderijen, fotografie, beelden van brons en cortenstaal en glazen (wand)objecten zul je bij je bezoek in de galerie aantreffen. Kunstobjecten met een verhaal, van een realistische tot abstracte vormgeving, voor jong en oud.