Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Galerie De Ruimte in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

KunstXpositie #30

Galerie De Ruimte presenteert in KunstExpo #30 op 250 m2 een zeer verrassende, veelzijdige kunstcollectie. Een prachtige, zorgvuldig samengestelde collectie voor jong en oud, voor elke beurs, in een sfeervolle ambiance ……nét even wat anders. Schilderkunst en foto’s sieren de wanden, keramiek, stenen en bronzen beelden staan op de sokkels. Mooi om naar te kijken, je te verwonderen, je verhaal erin terug te vinden.


Laat je verrassen door de hoogwaardig artistieke uitingen van 7 gerenommeerde Nederlandse kunstenaars.

#BARVP

Van 8 t/m 26 juli 2020 kunt u genieten van het werk van vijf eigenzinnige vrouwen (Esther van den Borne, Astrid Abels, Yolande Rommers, Ellen Valk, Ingrid Peels) die enkele jaren geleden elkaars pad kruisten. Zij besloten hun creatieve krachten te bundelen en hun werk samen te brengen voor deze bijzondere expositie.
De expositie laat prachtig en zeer divers werk zien. Van verstilde analoge fotografie, subtiele portretten in olie en acrylverf, keramische vormen die je meenemen onder de zeespiegel en magisch gelaagde abstracte schilderkunst.

Summer Art Show 2020

Summer Art Show 2020

Galerie De Ruimte geeft ieder jaar in de zomerperiode ruimte aan een collectief om hun kunstwerken in de galerie te exposeren.

Dit jaar presenteert collectief SAS2020 van 29 juli t/m 16 augustus een spetterende Summer Art Show met schilderijen en objecten van maar liefst achttien kunstenaars. Een gevarieerde expositie die tot de verbeelding spreekt en heerlijk inspiratie geeft!

De 18 exposerende kunstenaars zijn leden en vrienden van schilderscollectief Atelier Nuenen.

KunstXpositie #32

Steekwoorden voor KunstXpositie #32 zijn stilleven, verstild leven en uit het leven gegrepen. Met werken van Aagje en Peter Pel, Jolanda Meulendijks, Jan Teunissen, Rob van Es, Arno Goossens, Ans Debije en Gerreke van Veen.

Op 250 m2 tonen wij een prachtige, zorgvuldig samengestelde collectie voor jong en oud, voor elke beurs, in een sfeervolle ambiance, nét even wat anders.

KunstXpositie #33

Fabelachtige kunst aan de muur gemaakt met krijt-, digitale-, hout- en mixed media technieken. Fabuleuze vormgeving van objecten in glas, brons en bijzondere houtsoorten. Fabel of werkelijkheid?

Kom, kijk en oordeel zelf! Van 30 oktober t/m 10 jan 2021.