DeDreef

Fotoserie van de activiteiten van Wijkcentrum De Dreef inclusief Carnaval. In deze foto-serie staan ruim 43.000 foto's voor u klaar. Kies beneden in de serie een jaartal om verder te gaan. Met mede dan aan Cor van Dee die veel foto's in de Dreef heeft geschoten.

Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

De meest recente fotos van Dreef 4 en Dreef 5 zijn gebundeld per jaar. Klik op 1 van de jaartallen hieronder om verder te kijken.

2020

Bijzonder jaar vanwege de Corona crisis. Miranda Verdouw is intussen al enige tijd geleden gestopt als voorzitter. Na een tijdelijk interim bestuur neem Patrick…

2019

In 2019 helaas geen Dreef Halloween. Deze activiteit is overgenomen door een professioneel buro. Jammer, want Halloween was altijd een feest om te fotograferen.

2018

Sinds Cor van Dee gestopt is met het aanleveren van foto's zit er een kleine dip in het aantal foto series.

2017

In 2017 werd afscheid genomen van Martin de Bruijne als voorzitter. Hij wordt opgevolgd maar Miranda Verdouw.

2016

Ook gewoon een heerlijk jar met veel activitieiten. Helaas moest vanwege het weer de Vrijmarkt binnen plaatsvinden.

2015

Halloween feest van Wijkcentrum De Dreef wordt steeds grootser en spannender. Vele kinderen vermaken zich met de enge zaken die ze onderweg tegenkomen.

2014

Weer een prima jaar in Dreef 5. Kijk maar eens naar de verschillende foto series.

2013

Bert Gruijters treed af als voorzitter. Hij wordt opgevolgdt door Martin de Bruijne. Een jaar met veel activiteiten, sommige mooi weergegeven in de foto series…

2012

Een jaar met veel activiteiten die veel al prima op de foto werden gezet door Rob of Cor.

2011

Langzaam wordt het business as usual in De Dreef. Alles loop lekker, het gebouw is helemaal af en prima geschikt voor heel veel verschillende activiteiten.

2010

In 2010 vierde de Dreef haar 40-jarig bestaan. Veel activiteiten in De Dreef en daarom ook heel veel foto's.

2009

Het jaar dat Bert Gruijters het stokje van Willem De Vries (de Dreef 5 bouwpastoor) over nam. De gekeurde verliching op de kastenwand werd geintroduceerd.

2008

In 2008 werd een voorzichtig begin gemaakt om de zaal wat gezelliger te maken. Toen nog een heel verschil met vandaag de dag.

2007

Het eerste hele jaar van activiteiten in Dreef 5.

Sloop Dreef 4

In 2007 werd de oude Dreef 4 afgebroken. Weergeven in 5 foto series.

2006

In 2006 werd de nieuwe Dreef 5 in gebruik genomen met een heerlijk openingsweekend. Er werd afscheid genomen van de oude Dreef 4.

Bouw Dreef 5

De verbouwing van de kerk tot Wijkcentrum Dreef 5 begon december 2005 en was in september 2006 afgerond.

2005

In dit jaar werd de voormalige kerk klaargemaakt voor het carnaval van de Braokese Zotten. Nog even en de kerk werd omgebouwd tot Dreef 5.

2004

Van dit jaar hebben we alleen een serie foto's van Carnaval.

Oude foto's Dreef

Foto serie uit de tijd dat digital fototoestellen nog (bijna) niet best bestonden. In deze serie foto's van Dreef 1 t/m Dreef 4. Mooie herinneringen.